Calandlyceum

Werken op het Calandlyceum is werken in een omgeving die draait om mogelijkheden. Mogelijkheden voor leerlingen, maar zeker ook voor medewerkers. Het motto ‘Ontdek wat jij kunt bereiken’ is van toepassing op iederéén die dagelijks onderdeel uitmaakt van het Calandlyceum en wordt gerealiseerd door het zeer brede palet aan onderwijssoorten, specialismen, activiteiten en ICT-middelen op deze school van ruim 2200 leerlingen.

vmbo-t, havo, vwo (atheneum, technasium, gymnasium); cultuurprofielschool; Topsport Talentschool

Het credo ‘Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden’ kenmerkt ons streven naar nog meer impact op het leren van jonge mensen. Studenten worden uitgenodigd om daar hun steentje aan bij te dragen, passend bij hun eigen ontwikkeling tot leraar.

Meer daarover valt te lezen op de webpagina Missie & Visie op www.calandlyceum.nl. Daar is ook het schoolplan te vinden.

Geïnteresseerd in een stage? 
klik dan hier.

Een samenwerkingsverband van negen conceptscholen in en rond Amsterdam en de Hogeschool Utrecht, Hogeschool Inholland, Vrije Universiteit Amsterdam, Breitner Academie, Hogeschool van Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam.

 

CONTACT

Pieter Calandlaan 182

      1068 NT Amsterdam

      The Netherlands

+31 

mail@noa-amsterdam.nl

Impressie

NOA-Amsterdam maakt gebruik van functionele en analytische cookies om de website goed te laten werken.
Meer informatie Akkoord